Sami Karu Yhtyeineen levyarvostelu Desibeli.net

”Elämä ja maailma on kiistatta täynnä niin varjoja kuin valoja. Näitä samoja asioita pohditaan ja puidaan myös sanoituksissa, kun kertoja katselee ympärilleen ja näkee että Aikaa on, kunhan vain luottaa itseensä. Alkuun sijoitetut sinkkuraidat Tunnetko sen sekä Valot ja varjot ovat takuuvarmoja vetoja, eikä niinikään sinkkuna ilmestynyt Hipaisu jää sisarustensa varjoon, vaikka verkkaisemmin folkahtavan singer-songwriter polun reunaa kulkeekin.

”Sinkkujen takana rintama on ilahduttavan vakaa, vahva ja leveä, eikä kiekolta pysty osoittamaan ainuttakaan turhaa numeroa, mikä on melkoinen saavutus näinä sinkkukeskeisinä aikoina. Muistatko miltä tuntuu ja etenkin todella muhevasti soiva Meidän nuoruutta tekevät onnistuneesti kunniaa Pomon legendaariselle E Street Bandille, lipsumatta kuitenkaan liian kauas myyttisen Amerikan raiteilla. Nämä ovatkin tarinoita suomalaisista maisemista, omista kesistämme ja ajoistamme, joissa riittää tarvittaessa draaman kaarta ja ihmeiden kimallusta.”

”Sanoisinkin että valot ovat voittaneet suvereenisti varjot ja tämä rahdun alle 40 minuutin mittainen albumi on sopivaa lääkettä uuden koronatalven karuuteen.”

Mika Roth, Desibeli.net

Lue koko arvostelu: http://www.desibeli.net/arvostelu/8547

Sami Karu Yhtyeineen Valot ja valot -levyn kansi
Graafinen suunnittelu ja kuva: Jarkko Pennanen 2021
0
0
0
0